sobota, 2. junij 2007

FS ISKRAEMECO na Družinskem dvoboju

Štirje člani naše folklorne skupine (Maja W., Maja L., Luka G., Jure F.) smo se 21. maja udeležili snemanja kviza Družinski dvoboj, ki je potekal v prostorih studia VPK. Celotna ekipa, z Vesno Malnar na čelu, je izredno profesionalno izpeljala snemanje vseh 6. oddaj. Snemanja so potekala hitro in brez zapletov.
V prvi oddaji so se pomerili gasilci PGD Lokev in barmani iz koktejl bara Alaya.

V naslednji oddaji pa smo se mi pomerili z zmagovalci - gasilci. Šlo nam je kot po maslu in gasilcem nismo dopustili dobiti niti ene točke.

Naslednjih izzivalcev nas je bilo kar malo strah, kajti to so bili člani Impro lige, ki so znani po svojih sposobnostih hitrega razmišljanja in bliskovitem reagiranju. Vseeno nam jih je z dobršno mero sreče uspelo premagati.

V 4. oddaji pa so nam nasproti stali medijsko dobro poznani člani Barovcev druge genaracije.
Sreča nas tudi proti njim še ni zapustila. Daleč od tega - v tem krogu tekmovanja nam je uspelo dobiti še bonus nagrado, ki sta nam jo prislužili obe Maji. Po koncu snemanja 4. oddaje pa smo še naredili skupinsko fotko (klik) z Barovci 2. Fotko sem našel na internet strani ene izmed barovk - Tine.

Društvo ljubiteljev znanstvene fantastike in fantazije Prizma so bili tekmovalci v 5. oddaji in zopet nam je zmago uspelo pripeljati v naše roke.

Naši zadnji nasprotniki pa so bili člani Epic Fight Cluba. Tudi njih se nismo ustrašili in smo rutinirano prikrmarili do končne zmage in hkrati tudi zadnje oddaje.

Še enkrat hvala celotni ekipi oddaje za prijetno druženje in še posebej lep pozdravček Saški ter Vesni.

Jure Florjančič